Over mij


Mijn naam is Hendrik Kronbichler en ben geboren op op 25-02-19 te Zeist. Mijn sterrenbeeld is vissen met acendant boogschutter. Vanaf een jaar of 4 was ik me al bewust dat de wereld in mezelf de weerspiegeling gaf dat de wereld om mij heen anders was dan de mensen in mijn omgeving ervaarden. Het besef van onstoffelijke wezens, andere realiteiten en een sterren familie zijn. Ook heb ik veel van de andere kant van de medaille mogen ervaren en leren. Het begon met herinneren en zien en later in mijn leven ben ik hier meer praktiserend mee bezig gegaan en na mijn tiener jaren heb ik alles met elkaar verwoven om een voor mij juiste balans te bereiken in mezelf wat zich weer weerspiegelde in de wereld buiten mezelf. Heb tot aan nu een hoop mogen ervaren en leren en hierbij veel hulp gehad van mijn licht familie, gidsen en mijn totemdieren. Ook heb veel hulp gehad van meestal veel oudere mensen die ik gaande weg mijn spirituele pad tegen kwam. Uiteraard blijf ik me zelf ontwikkelen om een zekere mate van spirituele volwassenheid te te bereiken in dit leven. 

De rede dat ik deze site ben begonnen is dat ik mijn geleerde talenten wil delen met anderen. Wat ik gezien heb is dat een hoop mensen uit zijn op materieel gewin en zelf verrijking ook op spiritueel gebied waar ik absoluut niet met mijn gevoel en wezen achter sta. In dit leven heeft iedereen een pad gekozen om hetgeen te leren wat ze nodig hebben om spiritueel te ontwikkelen. En voor mijn gevoel heeft ieder recht om te leren ook op spiritueel gebied ongeachte hoe "rijk" een persoon is. Voor de dingen die ik geef en aanbied via mijn site vraag ik een vergoeding naar inzicht en wat de persoon in kwestie het waard vind. Mocht het een stuk rijden zijn vraag ik wel een kleine vergoeding voor benzine kosten. Al met al vraag ik een uitwisseling van gelijkwaardige energie. Het kan ook zijn dat ik voel dat ik iemand niet kan of mag ondersteunen dan zal ik dat ook niet doen en vraag daarvoor respect en acceptatie.

Heel belangrijk: De dingen die ik aanbied zijn ter ondersteuning en geen vervanging van reguliere geneeswijzen waar men wel bewust van moet zijn en blijven !