Healings


Healing zorgt voor balans in jezelf in de meeste brede zin van het woord. Het gaat om het vinden van evenwicht in zowel lichaam, geest en ziel. Een mens is namelijk een multi-dimensionaal wezen en een healer handelt ook naar dit principe. Ons fysieke lichaam wordt namelijk gedragen door een energieveld. Dit energieveld heeft verschillende dimensies en energie frequenties met allerlei informatie over ons lichaam, geest en ziel.

Er kunnen verstoringen en blokkades optreden in het menselijk lichaam. Zo kan iemand pas fysiek actief worden wanneer emotionele blokkades worden weggenomen. Als de energie niet vrijelijk kan stromen, zit je minder goed in je vel en kun je uiteindelijk zelfs ziek worden.

Elke energieverstoring heeft zo zijn eigen verhaal: onverwerkte emoties en ervaringen, vastgeroeste patronen of denkbeelden, opgehoopte stress. Deze disbalans in energie kan opgelost worden door onszelf open te stellen voor universele healing. Een healer is als het ware een ‘doorgeefluik’. Positieve energie wordt van de healer overgedragen op de cliënt.

Je kunt de handeling van een healer vergelijken met de gewoontes van een ouder. Moeders ( en ook vaders) gebruiken hun handen van nature als hun kind bijvoorbeeld gevallen is. Ze wrijven over de pijnlijke plek en hun hand laten ze er dan even liggen.


In overleg kunnen we samen een passende vorm van healing op maat bewerkstelligen waarbij u het beste voelt.


Heel belangrijk: De dingen die ik aanbied zijn ter ondersteuning en geen vervanging van reguliere geneeswijzen waar men wel bewust van moet zijn en blijven !

Deze tekst past u aan door erop te klikken.