Energetisch Reinigen


Gedachten zijn energieën. Je kunt ze sturen met je intentie. Het sturen van positieve gedachten heeft een krachtige en helende werking. Maar het tegendeel is ook waar. Als iemand uit je omgeving negatieve gedachten over jou heeft, kan dat je energiesysteem negatief beïnvloeden. Dat kan bijvoorbeeld als iemand jaloers op jou is of je iets negatiefs toewenst omdat jouw gedrag een spiegel of trigger voor oude pijn is.
Je kunt ook onbewust vreemde energieën overnemen van andere mensen bijvoorbeeld tijdens een ontmoeting of telefoongesprek. Maar het kan ook gebeuren als je in een ruimte bent geweest waar vreemde energieën hangen zoals een hotelkamer, winkel of restaurant.
Ben je vaak moe, koud, lusteloos, onrustig of angstig? Heb je vaak last van stemmingswisselingen, depressieve gedachten of vage klachten? Zit je niet lekker in je vel zonder aanwijsbare oorzaak?

Als je goed in je vel zit, krachtig en vol vertrouwen heb je geen last van de energie van andere mensen. Als je echter gevoelig bent, kun je daar wel last van ondervinden. Je kunt vreemde energieën in je aura of aan/in je lichaam hebben. Daarnaast kun je als hoog sensitief persoon ook last hebben van elektrische straling van apparaten, gps, aardstraling e.d. 


Zeker als je niet in balans bent, weinig levensenergie hebt of ziek bent, kan een persoon met een tekort aan levenskracht bij jou energie aftappen. Dat gebeurt vaak onbewust. Maar ook ben je dan vatbaar voor mensen met een sterke geest en een groot Ego die je energiesysteem verstoren. Zij willen macht over je uitoefenen en je levensenergie wegnemen. Mensen die leven vanuit hun hart en zich laten leiden door het licht in dienstbaarheid naar anderen doen dit niet. Zij weten dat er een hogere wet bestaat die de soevereiniteit van de mens, zijn vrijheid in doen en laten, respecteert.


In extreme gevallen kun je te maken krijgen met mensen die zich voeden met duistere krachten of werken met zwarte magie. Daarnaast zijn er mensen die helemaal de weg kwijt zijn omdat hun bewustzijn is overgenomen door een entiteit (geest van overleden persoon die nog niet is overgegaan). Je kunt denken dat je gek wordt en op een psychiatrische afdeling moet worden behandeld. Als je jezelf kwijt bent is het belangrijk je te laten zuiveren door een betrouwbare witte magiër waardoor je weer kunt terugkeren naar de puurheid van je essentie. Daarnaast is het van belang om te achterhalen wat de reden is waardoor je de macht over jou hebt afgestaan. Als je dit inzicht hebt en van de situatie hebt geleerd, hoef je het niet opnieuw te ervaren.


Wat kan ik voor u betekenen ?


Door mijn jaren lange ervaring kan ik u helpen met het energetisch reinigen van alles wat denkbaar is. Alles in ons zelf en buiten ons zelf bestaat uit trilling,  energie is ook trilling en door het energetisch reinigen harmoniseer je de trilling. Ook kan ik u op maat leren zelf energetisch te reinigen maar ik doe het ook graag voor u. Samen stellen we een plan op om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.


Wat vraag ik voor mijn hulp ?


Wat ik vraag voor mijn hulp ligt aan de tijd die er in gestoken mag worden. Uiteraard doen we dit in goed overleg met elkaar.